Vágólapra másolva!
A Barcelona és Real Madrid is magabiztos győzelmet aratott a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.

Némileg tartalékos összeállításban lépett pályára a Real Madrid, amely jövő kedden az Arsenallal találkozik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A királyi gárda a zaragozai 1-6 óta kezd ismét formába lendülni, igaz, a héten edzőváltáson átesett Alavés túlságosan nem tette próbára. A fehér mezesek elegánsan járatták a labdát a 6. percig, amikor is Robinho átadásból Guti 16 méterről bal belsőel a bal alsóba helyezett.

A 11. percben egyértelművé vált a mérkőzés végkimenetele, Baptista pazar ollózása kipattant a kapufáról, így az érkező Robinho neve került a hazaiak második találata mellé.

Mindezek után elfogytak hazaiak indítékai a mértéktelen erőbedobásra, a vendégek pedig tökéletesen asszisztáltak a kényelmes labdázgatáshoz.

Legközelebb a 67. percben jött izgalomba a Bernabeu közönsége, amikor is Raúl 90 napos térdsérülés után ismét pályára lépett.

A 78. percben két másik csereember hozta össze a harmadik madridi gólt: Cassano labdájával Cicinho előbb megforgatott egy védőtt, majd közelről a rövid sarokba lőtt.

Az utolsó percben Cassano még rúgatott egy szépségdíjas gólt Raúllal, amit azonban a játékvezető les címén nem ítélt meg - tévesen.

A késő esti mérkőzésen a listavezető, jövő héten a Chelsea-vel randevúzó FC Barcelona négy góllal verte a Real Betist.

Primera División, 24. forduló:
FC Barcelona - Real Betis 5-1 (3-0)
gól:
Larsson (17.), Melli (29., 34., mindkettő öngól), Ronaldinho
(59.), Messi (85.), illetve Joaquin (62.)

FC Sevilla - Celta Vigo 1-0 (1-0)
gól:
Saviola (10.)

Real Madrid - Alavés 3-0 (2-0)
gól:
Guti (6.), Robinho (11.), Cicinho (78.)

Villarreal - Espanyol 4-0 (3-0)
gól: Tacchinardi (24.), Senna (35.), Forlán (38.), Font (82.)

Madridban boldogabb az élet a kiesés utánhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20060217topszi.html?pIdx=1