Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője egy évvel meghosszabbította szerződését klubjával, így 2008 nyaráig ülhet a milánói kispadon. Ezzel eldőlni látszik, hogy az olasz szakember az idény végén nem foglalja el a Real Madrid kispadját, noha korábban első számú edzőjelöltje volt a királyi gárdának.  A madridiak sportigazgatója, Benito Floro a jelenleg a Getafét irányító Bernd Schustert javasolja a posztra.

Spanyol rádióértesülés szerint Floro erről Fernando Martin klubelnöknek beszélt, egyben felvetette, hogy José Martinez Pirri és Michel, a Real két volt sztárja is kapjon helyet az edzői stábban. A spanyol sajtó szerint azonban nem valószínű, hogy Floro javaslatát elfogadja Martin, mivel éppen meneszteni készül a sportigazgatót.

Az új klubelnök a múlt héten kijelentette: két-három héten belül megnevezi a csapat új edzőjét, aki a következő idénytől veszi át a szakmai munka irányítását. Ezzel eldőlt, hogy Juan Ramón López Caro csak júniusig ülhet az idén is botladozó királyi gárda kispadján. Lapértesülések szerint Ancelotti mellett Fabio Capello, Vicente Del Bosque és Rafael Benítez személyében gondolkoztak a madridi döntéshozók, utóbbi szakember azonban a napokban újabb négy évre elkötelezte magát a Liverpoolhoz.

[origo] / (MTI)