Vágólapra másolva!
A labdarúgó Borsodi Liga 20. fordulójának rangadóján az éllovas Újpest a címvédő Debrecent fogadja.

A lila-fehérek a bajnokságban még nem találtak legyőzőre a Szusza Ferenc Stadionban, ugyanakkor a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a hajdúságiak 1-0-ra nyerni tudtak ellenük a fővárosban, ráadásul úgy, hogy Dombi Tibor kiállítása miatt egy félidőt emberhátrányban játszottak. A két csapat most minden bizonnyal kettőzött erővel küzd majd, hiszen ha az Újpest otthon tartja a három pontot, akkor a Debrecen hatpontos hátrányba kerül a bajnoki címért folytatott versenyben.

A második helyen álló Fehérvár a mezőnyben egyedüliként nyeretlen Pápa otthonába látogat, míg az MTK a tavasszal még veretlen FC Sopront fogadja. A Gellei Imre irányításával még veretlen Ferencváros az idén még nyeretlen Kaposvár vendégeként lép pályára.

Pénteken a Győri ETO FC-Csőszer FC Tatabánya Auto Trader találkozóra a két csapat játékosai a Speciális Olimpia értelmi sérült sportolóival együtt vonulnak be a pályára. A demonstráció célja, hogy felkeltsék és ráirányítsák a figyelmet az értelmi fogyatékos emberek sportjára.

(MTI)