Vágólapra másolva!
Vendégsikerrel ért véget a Borsodi Liga 25. fordulójának rangadója, a Fehérvár-Debrecen összecsapás, ami azt jelenti, hogy a címvédő hajdúságiak  a második helyre előrelépve három pontra megközelítették a tabellán a listavezető Újpestet.

Borsodi Liga, 25. forduló:
FC Fehérvár - DVSC-AVE Ásványvíz 1-2 (0-0)
Székesfehérvár, 4500 néző
v.: Megyebíró
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Horváth G. (Vincze Z. 83.) - Lattenstein (Dajic 82.), Schwarcz, Dvéri, Bozic, Kocsis (Nagy D. 60.) - Sitku
DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Máté P., Szatmári - Dombi, Vukmir, Sándor T., Halmosi - Bogdanovic (Brnovic 60., Virág 79.), Sidibe
gól: Csizmadia (81.), illetve Sándor T. (61.), Máté P. (89.)
sárga lap: Horváth G. (37.), Dvéri (63.), Sitku (69.), Nagy D. (77.), illetve Szatmári (15.), Bernáth (22.), Halmosi (51.)

7. perc: Halmosi átadását Sitku elcsípte és 14 m-ről, a jobbösszekötő helyéről, jobbal csak néhány centivel lőtt a bal sarok mellé.

61. perc: Halmosi jobbról lőtt be egy szabadrúgást, Sándor T. fejjel megcsúsztatta a labdát, amely a kapu jobb oldalában landolt (0-1).

81. perc: Dvéri jobb oldali szögletét követően röviden szabadítottak fel a hajdúsági védők és a berobbanó Csizmadia Szatmári mellől, 6 m-ről, jobbal a kapu közepébe lőtt (1-1).

89. perc: Szatmári bal oldali, veszélytelennek tűnő beadásába a bizonytalankodó Tudor csak belebokszolt, a labda az ötösön álló Máté P. elé került, aki jobbal a kapu közepébe lőtt (1-2).

Mindkét csapat biztonságos játékra rendezkedett be, az első félidőben feltűnő volt a Fehérvár passzív játéka, a DVSC többet kezdeményezett.

Szünet után kissé emelkedett a mérkőzés színvonala, de a hazai együttes csak a vendégek vezető gólja után erőltette a támadójátékot. Egyenlítenie sikerült is, ám a végén Tudor kapitális hibája miatt a DVSC megszerezte a győztes gólt.

Összességében többet tett a három pontért a hajdúsági együttes.