Vágólapra másolva!
Ebben az idényben a Gödöllői Futsal Klub és a Colorspectrum Aramis száll harcba az elsőségért a magyar futsal NB I-ben. Tekintse meg az [origo] esélylatolgató videoriportját!

Videoriport a főszereplők nyilatkozataival

A döntő sorozat az egyik fél harmadik sikeréig tart: az előzetes esélylatolgatások alapján a gödöllői együtteső tűnik a párharc favoritjának, a válogatott magját alkotó csapat ugyanis könnyedén jutott a fináléba, ráadásul az alapszakasz során kétszer is legyőzte az Aramist.

"Nagyon kell koncentrálnunk, hiszen mégiscsak az Aramis a címvédő. Úgy gondolom, rendkívül izgalmas, kemény csatát vívunk majd egymással" - nyilatkozta a budapesti sajtótájékoztatón Kis János, a gödöllőiek vezetőedzője.

"Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de az elődöntőben nagyon kiélezett csatában sikerült nyernünk, és úgy vélem, ez lendületet adhat a játékosaimnak" - mondta Soós Ferenc, a címvédő gárda trénere.

Az első mérkőzésre hétfőn 19.45-kor kerül sor. A SportKlub minden összecsapást élőben közvetít, és a találkozók másnapján az [origo]-n is megtekinthetők lesznek a finálé összefoglalói.

[origo] / (MTI)