Vágólapra másolva!
A holland Voetbal International információja szerint az Ajax Amsterdam új szakvezetője, a Barcelonától érkező Henk ten Cate magyar játékossal szeretné megerősíteni együttesét. Az MTK egykori trénere egy televíziós műsorban arról beszélt, hogy kiszemeltje között van egy magyar, a lap Németh Krisztián személyében nevesítette a labdarúgót.

Henk ten Cate a Studio Voetbal című televíziós műsorban beszélt jövő évi terveiről. Az MTK egykori szakvezetője - aki Frank Rijkaard segítőjeként bajnoki aranyat és BL-t nyert a Barcelonával - elmondta, kiszemeltjei között van a katalánok válogatott védője, Gabri, illetve a Steaua Bucuresti 26 éves középpályása, George Ogararu is.

A szakember még egy erősítésről beszélt, ahogy ő fogalmazott, régóta figyel "egy nagyon jó, 17 éves magyar labdarúgót". Ten Cate nevet ugyan nem árult el, a Voetbal International azonban az MTK ifjúsági válogatott játékosára, az U17-es Európa-bajnokság All-Star válogatottjába is bekerülő Németh Krisztiánra tippel.

Henk ten Cate egyébként megnevezte két pályaedzőjét, a trénert Hennie Spijkerman és Alfons Groenendijk segíti majd az Ajaxnál.