Vágólapra másolva!
Jótékonysági céllal kalapács alá kerül az egyetlen példányban készült, különleges dedikált mez, amelyet Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott kapitánya, a Pepsi álomcsapatának tagja annak a filmnek a forgatásán viselt, amelyben Ronaldinho, Beckham, Roberto Carlos és Thierry Henry oldalán szerepelt. A mez ára a Gézengúz Alapítványt segíti.

"Nagyon örültem, amikor a Pepsi részéről felvetették, hogy ezt a különleges mezt jótékony céllal árverezzük el. Remélem, lesznek olyan cégek vagy magánszemélyek, akik a mez megvásárlásával szívesen segítik a születésükkor károsult gyerekekért dolgozó Gézengúz Alapítványt" - nyilatkozta Gera Zoltán az árverés megkezdése előtt.

A licit május 24-én 10 ezer forintról indul, és június 26-án 17 óráig tart. A licit végén a Gézengúz Alapítvány nemcsak a mez árát kapja majd meg, hanem Pepsi magyarországi forgalmazója, a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Rt. jóvoltából a leütési ár dupláját.

"Licitálni a belföldről helyi tarifával hívható 06-40-200-350-es számon lehet" - mondta Barta Zsolt, a jótékonysági árverést lebonyolító Pepsi kommunikációs vezetője. "Kollégáim minden licitálni szándékozót visszahívnak, ezzel is biztosítva a licit komolyságát. A legmagasabb ajánlatot folyamatosan közöljük a Gézengúz Alapítvány honlapján, a Pepsi által kiegészített adományt pedig Gera Zoltánnal együtt adjuk majd át."

Forrás: [origo]

Az egyetlen példányban létező, Gera Zoltán által dedikált mez jelenleg a Pepsi fővárosi központjában, bekeretezve várja leendő tulajdonosát, aki nemcsak egy különleges labdarúgó-relikviával lehet majd gazdagabb, hanem azzal a jóleső érzéssel is, hogy a Gézengúz Alapítvány jóvoltából sok hátrányos helyzetben lévő kisgyereknek is segíthetett.