Vágólapra másolva!
A Fehérvár döntetlent játszott otthon a Sopronnal a labdarúgó Borsodi Liga 29. fordulójában, így Csertői Aurél csapata már nem szerezheti meg a bajnoki címet. A Vasas kikapott Kaposváron, és ezzel az utolsó fordulótól függetlenül kiesett az élvonalból. Az MTK a Diósgyőrt, a Zalaegerszeg a REAC-ot, a Pápa pedig a Pécset verte hazai pályán, a Ferencváros viszont egy góllal kikapott a Tatabányától az Üllői úton.

Borsodi Liga, 29. forduló:
FC Fehérvár - FC Sopron 2-2 (1-1)
Székesfehérvár, 6000 néző
v.: Török
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. - Dvéri, Schwarcz, Bozic (Farkas B., 61.), Lattenstein (Horváth F., 65.) - Dajic (Nagy D., 82.), Sitku.
Sopron: Rabóczki - Ibric, Bagoly, Costisor, Monteanu - Demjén, Csontos, Horváth A., Ivanics - Feczesin (Legoza, 73.), Cotan (Fleischacker, 85.).
gól: Sitku (11. - 11-esből, 62.), illetve Bagoly (38.), Horváth A. (70.)
sárga lap: Schwarcz (34.), illetve Costisor (22.)

11. perc: Sitku és Bagoly küzdött a labdáért a kaputól 6 méterre, a fehérvári csatár elesett, a játékvezető büntetőt ítélt. A sértett végezte el a 11-est, és jobb lábbal biztosan lőtt a kapu jobb oldalába. Rabóczki jó irányba vetődött, de nem érte el a labdát (1-0).

38. perc: Demjén szöglete után a felső lécről kipattanó labdát Bagoly fejelte a fekvő Tudor fölött a hálóba (1-1).

62. perc: Vincze Z. jobb oldali szöglete után Rabóczki kiöklözte a labdát, Schwarcz ollózta vissza, Sitku fejesét a védők a gólvonalon állva nem tudták hárítani (2-1).

70. perc: Feczesin tolta meg a labdát a 16-os vonalánál Schwarz mellett, akinek a becsúszása nyomán a csatár elesett, a bíró ismét 11-est ítélt. Ezt Horváth A. jobb lábbal a balra mozduló Tudor mellett biztosan lőtte a kapu jobb oldalába (2-2).

A találkozó előtt adták át hivatalosan a stadion lelátójának a VIP-szintjét. Viszonylag gyorsan vezetéshez jutott a Fehérvár, ez túlzottan is megnyugtatta a hazaiakat, és egy szöglet után a Sopron megérdemelten egyenlített. A szünet után kiegyenlített, de változatos lett a játék, 2-1-es hazai vezetésnél úgy tűnt, Fehérváron marad a három pont, ám egy újabb 11-essel a vendégek ismét egalizáltak.

A hajrában a mindent egy lapra feltéve rohamozó hazaiak egy 11-est kértek számon a játékvezetőn, aki kiállította Csertői Aurélt. A feldühödött trénert a szakmai stáb tagjai fogták le, mivel csaknem nekirontott a partjelzőnek.