Vágólapra másolva!
Kétségtelen hogy a Saab egyedi színt képvisel az autómárkák között, a repülőgépek ihlette exkluzív svéd modelleket elegáns megjelenésük, sportos vezethetőségük és minőségi, átgondolt kialakításuk mellett a skandináv termékek hamisítatlan hangulata teszi igazi egyéniséggé. Ezekkel a pozitív tulajdonságokkal sokan szívesen azonosulnak.

Gera Zoltán Magyarország legismertebb és legtehetségesebb futballistája is a svéd márka terméke mellett döntött. Választása a Saab 9-3 sorozat 4 személyes és 4 évszakos Convertible modellje, mely sportos, 4 hengeres 2,0TS motorral és ötsebességes automataváltóval nyújtja azt a kiváló teljesítményt, mellyel tulajdonosa is büszkélkedhet.

Természetesen mivel Saab-ról van szó, minden a biztonsággal kezdődik. A Saab 9-3 Convertible-t az EuroNCAP 5 csillagosra értékelte - ez egy olyan elismerés, ami igazi megkülönböztetés a versenytársakhoz képest.

Forrás: [origo]

"Az az igazság, hogy sosem volt még ilyen komoly autóm, mint ez a Saab. Annak ellenére mondom ezt, hogy még ki sem próbáltam azt az autót, amit majd használni fogok. Szerencsére néhány napja, miután eldöntöttem, hogy a Saab-ot választom, a Polar Mobil a rendelkezésemre bocsátott egy másik autót, amit már volt alkalmam kipróbálni és nagyon megszerettem. Nemcsak szép és elegáns, de gyors, megbízható, és ami nekem nagyon fontos, biztonságos. Az, hogy milyen nyitott tetővel autózni, még nem nagyon volt alkalmam kipróbálni, de tudom, hogy a kabriók gyártásában is élen jár a Saab, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. Aki ismer, az tudja rólam, hogy nem nagyon szeretem a feltűnést, ezt az autót viszont, biztos mindenki megnézi majd, úgyhogy inkább a városon kívül használom majd lehúzott tetőve." - nyilatkozta Gera Zoltán.