Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion hivatalos weboldala szűkszavú közleményben tudatta, hogy a klub elutasítja Gera Zoltán kérelmét az átigazolásra vonatkozóan. A honlap szerint Gera Zoltán az őt képviselő ügynökség által kérte, hogy klubja járuljon hozzá átigazolásához, de a birminghamiak ezt nem tették meg.

"A klub stratégiája az, hogy egyetlen kulcsjátékost sem enged el az első csapat keretéből."- áll a hivatalos közleményben.

Mindez azt jelenti, hogy a magyar válogatott középpályása továbbra is a West Bromwich csapatában folytatja az edzéseket, és vélhetően hétvégén már pályára is lép egy felkészülési mérkőzésen.

Angol lapértesülések szerint egyébként Paul Jewell, a Wigan menedzsere továbbra is elhatározott Gera megszerzése tekintetében. Gera kérelmének elutasításáról egyébként szinte valamennyi angol orgánum beszámolt, és továbbra is találgatások látnak napvilágot a játékos jövőjét illetően.

A West Brom keretében időközben annyi változás történt, hogy a klub leigazolta az FC Basel kapusát Pascal Zuberbuhlert, valamint további érdekesség, hogy fegyelmi eljárást kezdeményeztek az edzéseket bojkottáló Jason Koumas ellen.