Vágólapra másolva!
 

Az Atlético Madrid argentin középpályása, Maxi Rodríguez 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az Aston Villa francia középpályása, Mathieu Berson a Levante UD-be igazolt

A West Ham United a Fulham FC francia középpályásával, Steed Malbranque-kal erősítene. Az ES Troyes az előző szezonban az Olympique Marseille-ben szerepelt, jelenleg klub nélküli francia védőt, Demetrius Ferreirát igazolná le.

A Juventus FC 4,8 millió euróért megvette a Newcastle United francia középhátvédjét, Jean-Alain Boumsongot. A VfL Bochum megszerezte a görög Panathinaikosz válogatott csatárát, Teofanisz Gkekaszt.

Az Udinese közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Juventus FC fiatal csatárát, Raffaele Palladinót. A Wigan Athletic szenegáli csatára, Henri Camara 2009-ig meghosszabbította szerződését.

Az FC Lorient szerződtette a skót Rangers FC tunéziai középpályását, Hamed Namusit. A Hamburger SV az AZ Alkmaar védőjét, Joris Mathijsen szeretné megszerezni.

Hétmillió euróért a Lens-ból a bajnoki címvédő Olympique Lyonhoz igazolt Alou Diarra, a világbajnoki ezüstérmes francia válogatott labdarúgója. Ő helyettesíti majd névrokonát, a Real Madridhoz távozó Mahamadou Diarrát.