Vágólapra másolva!
Tisza Tibor két góljával nyert az Újpest Sopronban a labdarúgó Borsodi Liga 6. fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosi együttesben három hónap után jutott szóhoz ismét az előző idény gólkirálya, Rajczi Péter, miután nyáron nem sikerült külföldre szerződnie.

Borsodi Liga, 6. forduló:
FC Sopron - Újpest FC 0-2 (0-0)
Sopron, 1200 néző, v.: Solymosi
Sopron: Rabóczki - Homei, Ibric, Radu, Munteanu - Demjén, Lekic, Szabó T. (Cigan, 46.), Ivancsics - Feczesin (Ianc, 83.), Magasföldi (Birtalan, 71.).
Újpest: Balajcza - Böjte, Korcsmár, Vaskó, Kiss Z. (Vermes, 46.) - Erős, Sándor Gy. - Kovács Z. (Nagy O., 67.), Tisza, Tóth N. (Gulyás, 78.) - Rajczi.
gól: Tisza (74., 80.)
sárga lap: Ibric (79.), illetve Rajczi (11.)

18. perc: Sándor futott el a jobbszélen, majd középre csavart, a berobbanó Rajczi azonban csúnyán lyukat rúgott, a labda így a bal oldalon érkező Tóth elé került, aki 8 méterről néhány centivel a rövid felső sarok mellé lőtt.

27. perc: Ibric egy újpesti felívelést akart hazafejelni, de a kimozduló Rabóczki mellett elment a labda, amelyet a hazai kapus éppen a gólvonal előtt ért utol.

74. perc: Rajczi a félpályáról ugratta ki Sándor Györgyöt a jobb oldalon, aki egyből középre adott, Tisza pedig 7 méterről a kapuba passzolta a labdát (0-1).

80. perc: Tisza 25 méteres, jobb felső sarokba tartó szabadrúgása a keresztlécről vágódott a hálóba (0-2).

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a csapatok leginkább egymás hibáiból éltek. Valamelyest a vendégek játszottak veszélyesebben a hazai védők megingásainak köszönhetően, de gólt nem sikerült szerezniük. A folytatásban sem változott a játék képe, mindkét fél előnybe kerülhetett volna, ez végül a fővárosiaknak sikerült a hajrá kezdetén. A lila-fehérek győzelmüket Tisza második, szépségdíjas szabadrúgásgóljával még magabiztossá is tették.