Vágólapra másolva!
A Vasas hazai pályán az utolsó percben szerzett góllal 3-2-re legyőzte a Győr együttesét a labdarúgó Borsodi Liga nyolcadik fordulójának nyitómérkőzésén.

Borsodi Liga, 8. forduló:
Vasas - Győri ETO FC 3-2 (1-0)
Illovszky-stadion, 1000 néző
v.: Szabó S.
Vasas: Németh G. - Balog, Pandur, Unierzsyki, Tóth A. - Fehér Z., Ködöböcz, Németh N., Kincses - Majoros (Nagy Zs., 70.), Skita (Kiss K., 81.)
Győri ETO FC: Stevanovic - Hanák, Jäkl, Kovács Z., Mátyus - Müller, Virág (Tóth P., 46.), Bank, Granát (Szabó Zs., 46.) - Bajzát, Tokody (Varga G., 71.)
gól: Kincses (26.), Németh N. (60., 90.), illetve Bajzát (47., 65.)
sárga lap: Granát (34.), Müller (48., 90), Szabó Zs (67.)
piros lap: Müller (90.)

26. perc: Majoros futott el a bal oldalon, kissé erőtlen beadását Ködöböcz csípte el, majd az ötösről lőtt, a labda Stevanovic védése miatt mellé szállt volna, de a hosszú oldalon érkező Kincses nyolc méterről a kapu közepébe passzolt (1-0).

45. perc: Kincses gyakorlatilag a felezővonaltól robogott az ötösig, majd spiccel lőtt, a labda kipattant Stevanovicról, így Tóth Andrásnak csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, de csúnyán mellé bombázott.

47. perc: Bank ugratta ki a leshatáron kilépő Bajzátot, a támadó egyedül törhetett kapura, elsőre még Németh Gáborba lőtt, ám a kipattanót hat méterről az üres kapuba passzolta (1-1).

60. perc: Németh Norbert vette át a labdát 20 méterre Stevanovic kapujától, majd egy igazítás után a jobb alsó sarokba lőtt (2-1).

65. perc: Tokody élesen kanyarított be egy szabadrúgást a bal oldalról, az ötösön helyezkedő Bajzát pedig a kapu bal oldalába csúsztatott (2-2).

81. perc: Németh Norbert futott el a bal szélen, majd 14 méterről telibe találta a bal kapufát.

90. perc: Kincses adott be a jobb oldalról, az érkező Kisst lerántották, így jöhetett a büntető - ráadásul a szabálytalansággal Müller megkapta második sárga lapját is -, melyet Németh Norbert végezhetett el. A középpályás jobbra tartó lövését Stevanovic védte, de a kipattanót már értékesítette a játékos (3-2).

A rendkívül gyenge színvonalú első félidőben a hazai csapatnak a vezetés megszerzéséhez elég volt tíz percre felpörgetni a tempót.

A szünet után megélénkült a játék, ez gólokban is megmutatkozott. A végjáték izgalmasan alakult, a Vasas végül Németh Norbert góljával gyűjtötte be a három pontot.