Vágólapra másolva!
Igazán fordulatos mérkőzést vívott egymással a Priskint Tamást nélkülöző Watford és a Fulham a Premier League 7. fordulójának zárómérkőzésén, hiába vezettek ugyanis a hazaiak sokáig 2-0-ra, a londoniak fordítottak a hajrában, de a 89. percben szerzett góllal végül döntetlenre mentette a meccset az újonc.

A 71. percig úgy tűnt, hogy megszerzi első győzelmét a Watford, King ugyanis még az első félidőben megszerezte a vezetést, miután bravúrosan talpon maradt egy vendégvédő szorításában, aztán a második félidő első hazai támadásából Young növelte az előnyt.

A Fulham azonban az utolsó 20 percben magához tért, és előbb McBride szépített, majd a korábban a Watfordban is megfordult izlandi Helguson egyenlített, amikor Radzinski beadását bebólintotta. Ezzel még nem volt vége a hazaiak megpróbáltatásainak, ugyanis egy kapu előtti kavarodásban Francisról pattant be a labda, azaz már a londoniak álltak közelebb a három pont megszerzéséhez.

Hogy mégse maradjon pont nélkül az újonc, arról Young gondoskodott, aki a 89. percben ismét bejelentkezett Nieminél, kialakítva ezzel a 3-3-as végeredményt.

Premier League, 7. forduló:
Watford - Fulham 3-3 (1-0)
gól: King (23.), Young (46., 89.), illetve McBride (71.), Helguson (83.), Francis (87., öngól)

[origo]