Vágólapra másolva!
Két győzelem után úgy tűnt, hogy rendeződtek a viszonyok a kispesti labdarúgócsapatnál, ehhez képest nagy meglepetés, hogy lemondott Aldo Dolcetti, akit Supka Attila vált a tizenháromszoros bajnoknál.

Aldo Dolcetti, a Honvéd vezetőedzője a mai napon lemondott tisztségéről. "Most, amikor a Honvéd egy sikersorozatot kezdett el, úgy érzem, nem hagyom cserben az együttest azzal, hogy más elfoglaltságot keresek" - mondta az olasz tréner, aki nagy népszerűségnek örvendett a szurkolók körében.

A klub új vezetőedzője Supka Attila lett. A szakembernek van kispesti kötődése, hiszen 1974 és 1984 között a Honvédban játszott. Edzőként előbb a Békéscsabánál dolgozott, majd a 2004/05 és a 2005/06-os idényben a DVSC-t vezette bajnoki címre. A Rabotnicki elleni BL-kudarc után azonban távozott Debrecenből, és most Kispesten láthat újra munkához.

"Nagy várakozással tekintek a Honvédnál végzendő munka elé" - mondta Supka Attila, a Honvéd FC új vezetőedzője. "Ebben a klubban nőttem fel, itt lettem felnőtt futballista, az ifiben együtt játszottam például Détári Lajossal, a felnőttcsapatba pedig Tichy Lajos tett be, s együtt léphettem pályára Pintér Sándorral, Kocsis Istvánnal, Esterházy Mártonnal és a többiekkel. Edzőként igyekszem minél sikeresebben szerepelni a csapattal, a tulajdonosok ehhez megteremtették a biztos hátteret, s komoly célkitűzéseik vannak. Aldo Dolcettivel is beszéltem, egyeztettünk a csapattal kapcsolatban. A munkatársaim Vass László másodedző, Ágoston Sándor erőnléti edző és Pleskó László kapusedző lesznek. Nem könnyű feladat hét közben átvenni a csapatot, de hasonló volt a helyzet annak idején Debrecenben is - ott győzelemmel sikerült bemutatkoznom, s bízom benne, hogy a Honvéddal a Fehérvár ellen hasonlóan sikeresek leszünk."