Vágólapra másolva!
Az Újpest a bajnoki címvédő Debrecen otthonában szerezte meg a három pontot a labdarúgó Borsodi Liga, 12. fordulójában. A debreceniek legutóbb 2004. augusztus 14-én kaptak ki hazai pályán (1-3 a Győr ellen) a Borsodi Ligában.

Borsodi Liga, 12. forduló:
DVSC-TEVA - Újpest FC 0-2 (0-0)
Debrecen, 6000 néző
v.: Fábián
DVSC: Tomic - Mészáros N., Virág, Komlósi, Leandro - Bernáth, Vukmir (Balogh Z., 22., Brnovic, 65.), Sándor T., Halmosi - Bogdanovic (Sidibe, 46.), Zsolnai
Újpest: Balajcza - Vermes, Vaskó, Böjte, Tóth B. - Sándor Gy., Korcsmár (Kőhalmi, 76.), Erős, Mészáros M. - Rajczi (Tisza, 67.), Kovács Z. (Gulyás, 84.).
gól: Sándor Gy. (46.), Rajczi (60.)
sárga lap: Sándor T. (7.), illetve Erős (13.), Rajczi (65.), Korcsmár (71.)

36. perc: Rajczi jobb oldali beadása Kovács Zoltánt találta meg, aki 11 m-ről, nagy helyzetben centikkel gurított a kapufa mellé.

46. perc: Tomic rossz ütemben jött ki egy előreívelt labdára és letaglózta a 16-oson kívül Rajczit. A kipattanót mintegy 35 m-ről az üres kapura emelte Sándor Gy., a lehulló labdába ugyan még beleért Virág, de menteni nem tudott (0-1).

60. perc: a bal oldalon kilépő Rajczi kissé betört a tizenhatoson belülre, majd lőtt, a labda Tomicot érintve a kapuba pattant (0-2).

71. perc: Korcsmár rossz ütemben próbálta meg szerelni Bernáthot a büntetőterületen belül és a hazai játékos lábát találta el, 11-es! A büntetőt balra rúgta Sidibe, de félmagas lövését Balajcza vetődve kiütötte.

Visszafogott kezdés után inkább az Újpest vezetett veszélyesebb támadásokat, viszont a befejezéssel gondjai akadtak Kovácséknak. A fordulás után negyedóra alatt eldöntötte a három pont sorsát a lila-fehér alakulat.