Vágólapra másolva!
Az angol sajtó - többek között a Sunday Mirror - szerint újabb klub érdeklődik a West Bromwich Albion magyar légiósa, Gera Zoltán iránt. A korábbi ferencvárosi játékost a hírek szerint Európa talán legnépszerűbb zöld-fehér klubja, a skót Celtic Glasgow figyeli.

A brit sajtó szerint a téli átigazolási időszakban lehetne legkorábban aktuális a klubcsere, csakúgy, mint a korábban lehetséges új klubként már felröppent Portsmouth és Newcastle esetében is. A Celtic jelenleg toronymagasan vezeti a skót bajnokságot, a címvédő 15 pontos előnnyel áll az élen.

A glasgow-i elitklub Gera iránti vonzalmáról már a nyári átigazolási időszakban is lehetett hallani, így nem meglepő a hír újbóli felbukkanása a brit sajtóban. Az átigazoláis pletykának az mindenképpen alapot adhat, hogy a Celtic pénzügyileg igen stabil lábakon álló klub, amely kész lehet kifizetni akár egy magasabb átigazolási díjat is a WBA középpályásáért.

A West Brom egyébként - a magyar játékos távollétében - a hét végén egygólos vereséget szenvedett hazai pályán a Norwichtól. Gera vádliproblémái miatt kihagyja a Kanada elleni válogatott meccset is, és kérdéses, hogy a Burnley elleni hét végi rangadóra felépül-e.