Vágólapra másolva!
December 9-én, szombaton, Budapesten lesz Puskás Ferenc gyászszertartása - erről a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság tájékoztatta a távirat irodát. 

A bizottság család által felkért vezetője, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke egyeztetve a családdal, valamint a többi taggal jelölte ki a péntek reggel elhunyt Puskás Ferenc gyászszertartásának napját.

"A tervek szerint drága halottunk a Puskás Ferenc Stadionban lesz felravatalozva, a barátok, tisztelők és szurkolók itt róhatják majd le kegyeletüket. Ezután a koporsót a gyászolók átkísérhetik a gyászszertartás helyszínéhez, a Bazilikához, ahol Öcsitől végső búcsút veszünk - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Schmitt Pál.

A részvétnyilvánításokat a MOB címére lehet küldeni, (1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.) vagy a létrehozott részvétnyilvánító e-mail címre: [email protected].

A Kegyeleti Bizottság tagjai: Lamperth Mónika, önkormányzati és területfejlesztési miniszter, a kormány képviseletében Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke Joseph S. Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke Buzánszky Jenő és Grosics Gyula, az Aranycsapat játékosai. A bizottság és a család szóvivője: Szöllősi György.