Vágólapra másolva!
Brazíliától Tajvanig rengeteg külföldi hírportál és honlap számolt be Puskás Ferenc szombati búcsúztatásáról.

A legendás labdarúgó korábbi egyesületének, a Real Madridnak a honlapja terjedelmes cikket közöl történetének egyik legjobb játékosáról, idézve a klub elnökének, Ramón Calderónnak budapesti beszédét, amelyben megköszöni Panchónak, amit a királyi gárdáért tett.

Az angol BBC képekkel illusztrált anyagot közöl, ebben felidézi a legendás 10-es pályafutásának legfontosabb pillanatait. Az angol hírcsatorna internetes oldala a "gyertyák tengerének" írja le a Puskásról elnevezett stadiont, ahol felravatalozták a leghíresebb magyart. A honlap idézi Buzánszky Jenő, az Aranycsapat védőjének kijelentését: "Mostanra egy csillaggal kevesebb lett a Földön, a mennyben azonban eggyel több ragyog".

A Sao Pauló-i estadao.com.br nevű brazil oldal is a stadionbeli ceremónia képével indít, a délkelet-ázsiai Taiwan News a nemzeti gyásznap jelentőségét emeli ki. A madridi As napilap internetes változata szintén a gyászbeszédeket idézi, s a nagyszabású búcsúztatásról azt írja, hogy méltó volt Puskás Ferenc emlékéhez.