Vágólapra másolva!
Nem mindennapi módját választotta Goran Ivanisevic korábbi wimbledoni bajnok annak, hogy kifejezze a West Bromwich labdarúgócsapata iránti szimpátiáját. A horvát teniszfenomén a hétvégi londoni tenisztorna döntőjében a WBA dedikált mezében sétált a pályára a nézők és a kommentátorok nagy meglepetésére.

A Royal Albert Hallban rendezett Merill Lynch Tour of Champions nevű sorozat döntőjében Ivanisevic Paul Harhuis ellen mérkőzött, és drámai csatában, döntő szettben vereséget szenvedett. A kudarc ellenére Ivanisevic boldog volt, hiszen, mint mondta, régóta tervezgette, hogy valamilyen módon a nyilvánosság előtt is kifejezi szimpátiáját a West Bromwich csapata iránt. Ivanisevic szerint erre a legjobb alkalmat ez az Angliában rendezett torna adta, melyre a brit sajtó kiemelten figyelt.

A horvát játékos hónapokkal ezelőtt kapta meg azt a WBA-mezt, melyet Gera Zoltánék Ivanisevic számára dedikáltak azt követően, hogy értesültek a teniszező WBA iránti rajongásáról.

A sportoló egyébként két évvel ezelőtt Gera Zoltán West Bromwichhoz történő igazolását követően lett a csapat fanatikus híve, mégpedig azért, mert egy angol barátjától másról sem hallott, mint a birminghami csapat vesszőfutásáról és arról, hogy ki fog a gárda esni. Aztán Ivanisevic végigélte a "Great Escape"-et, azaz a WBA nagy megmenekülését, melyben Gera Zoltán döntő érdemeket szerzett.

Ivanisevic azóta is lelkesen támogatja a WBA-t, s ha teheti, minden meccset megnéz televízión, és interneten is követi a csapat körüli történéseket, de élőben még soha nem látta Geráékat. A teniszező most úgy nyilatkozott, hogy a közeljövőben mindenképpen megnézi a West Bromot, de nem bánná, ha a nézőtéren történő debütálására a jövő évben már egy Premier League-meccsen kerülne sor.