Vágólapra másolva!
Minden akadály elhárult Ronaldo átigazolása elől, a tervek szerint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke hétfőn szentesíti a brazil labdarúgóval kapcsolatos megállapodást a Real Madrid vezetőivel. A 30 éves csatár az elmúlt napokban orvosi vizsgálatokon vett részt az olasz egyesületnél, és a hírek szerint mindent rendben találtak a szakemberek. A La Gazzetta dello Sport című lap úgy tudja: Ronaldo másfél évre kötelezi el magát a milánóiakhoz és ezalatt 6,5 millió eurót fog keresni. Szintén az újság értesülése, hogy a királyi klub 7-7,5 millió eurót kap a támadóért.

Az AC Milan a hírek szerint megkörnyékezte a Real Madrid veterán jobbhátvédjét, Míchel Salgadót is. A Tottenham Hotspur holland középpályása, Edgar Davids valószínűleg visszatér nevelőegyesületéhez, az Ajax Amsterdamhoz. A Corinthians balhátvédje, Gustavo Nery a Real Zaragozába tart.

A Charlton Athletic legújabb szerzeménye a másodosztályú Sheffield Wednesday algériai védője, Madzsid Bugerra. Az Olympique Marseille támadóját, Habib Bamogót a Celta Vigo szemelte ki. A CS Sedan védője, Jérémie Henin visszatért egykori klubjához, a Le Havre AC-hoz.

A Watford FC-t az AS Monaco támadójával, Mohamed Kallonnal hozták kapcsolatba. A Paris Saint-Germain a skót Rangers FC cseh csatárával, Libor Sionkóval szeretne erősíteni. A Blackurn Rovers kiszemeltje a Villarreal CF olasz középpályása, Alessio Tacchinardi.