Vágólapra másolva!
Az RC Lens kölcsönadta brazil támadóját, Jussiét a Girondins Bordeaux-nak. A Palermo megszerezte a Lecce uruguayi középpályását, Guillermo Giacomazzit, cserébe pedig Gianni Munarit adta a lecceieknek.

Az OGC Nice leigazolta a Rangers FC francia kapusát, Lionel Letizit. Az AJ Auxerre középpályása, Hassan Yebda kölcsönbe a Le Mans UC-be került. A Borussia Mönchengladbach dán védője, Thomas Helveg hazatért az Odense BK-ba.

Az AS Monaco szerződtette a kolumbiai Independiente Medellín csatárát, Juan Pablo Pinót. Az Aston Villa megvette a Celtic FC középpályását, Shaun Maloneyt. A Watford FC legújabb szerzeménye a francia másodosztályú Créteil középpályása, Cédric Avinel, illetve az Istres focistája, Johan Cavalli.

A Levante UD francia csatára, Pegguy Luyindula hazatért a Paris Saint-Germainbe, a párizsiak középpályása, Fabrice Pancrate viszont a Real Betisbe került. Az RC Lens támadóját, Olivier Thomert-t a Stade Rennes szerezte meg, cserébe Olivier Monterrubio igazolt a Lenshoz.

Az FC Sochaux két új igazolása az AS Monaco támadója, Sébastien Grax, illetve az AS Saint-Etienne jobbhátvédje, Fousseni Diawara. A Hamburger SV kölcsönvette az FC Schalke 04 jobbhátvédjét, Matthias Abelt a szezon végéig.

A Real Zaragoza megszerezte a brazil Corinthians balhátvédjét, Gustavo Neryt. A Celta Vigo leigazolta a Standard Liege-től januárban elküldött portugál védőt, Areiast. A Gimnástic Tarragona az Odense BK svéd védőjével, Tobias Grahnnal erősített.