Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége maximálisan támogatja Dámosy Zsolt elnököt. Erről a testület szerdai ülése után a klub tájékoztatott.

Forrás: [origo] Kikapott a REAC-tól a Fradi

A tagok egyhangúlag bizalmukról biztosították a vezetőt, akinek jövőjéről így nem szavaztak. Korábban elterjedt és egyes sajtóorgánumokban megjelent, hogy Dámosy e-mailben felajánlotta lemondását, amit az elnökség több tagja elfogadott volna.

A testület arról döntött, hogy az egyesület következő közgyűlése május 31-én lesz, melyen először vehetnek részt a klubtagságot vásároló drukkerek is. A tanácskozás helyszíne várhatóan a népligeti kézilabdacsarnok lesz, de erről később születik végleges határozat.

Az elnökség két kft. létrehozásához is hozzájárult: az egyik feladata az utánpótlásnevelés anyagi hátterének biztosítása, a másiké pedig a marketingügyek intézése lesz. Ezen kívül a testület május 31-ig megerősítette posztján Berki Krisztián sportigazgatót.

Az FTC-hez kapcsolódó hír, hogy Gellei Imre együttese február 21-én a Rapid Wien vendége lesz. A zöld-fehér rangadó jövő szerdán 14 órakor kezdődik Bécsben. Emlékezetes: az osztrákok télen pólókat is gyártottak, és az ebből befolyt bevétel a Ferencvároshoz került.

[origo] / (MTI)