Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a bajnoki mérkőzések légkörének további javítása érdekében ötmillió forint értékű minőségi sportszerekkel jutalmazza a legsportszerűbb szurkolótábort - jelentette be Kisteleki István MLSZ-elnök a klubok képviselőinek részvételével rendezett, hétfői biztonsági tanácskozáson.

A sportvezető hozzátette: a szurkolói csoportok határozhatják meg, hogy a díj milyen szempontok alapján kerül átadásra április 19-én, egy nappal a 2012-es Európa-bajnokság helyszínének kijelölése után.

Forrás: MTI

Bérczy Balázs, az MLSZ főtitkára, Kisteleki István, az MLSZ elnöke, Csorba Zsolt Ödön jogász, az MLSZ fegyelmi bizottságának tagja és Tóth Csaba, a labdarúgó pályákon működő biztonsági szolgálatok egyikének vezetője a tanácskozáson

A kontinensvetélkedő megrendezésére Magyarország és Horvátország mellett Ukrajna Lengyelországgal, míg Olaszország önállóan pályázik. A tanácskozáson Kisteleki felolvasta Vlatko Markovicnak, a horvát szövetség elnökének a levelét. Ebben a horvát sportvezető a sikeres kandidálás érdekében sportszerű szurkolásra kéri a magyar drukkereket a bajnoki találkozókon. Kisteleki István hasonló hangvételű levelet küldött a horvát szövetségnek.