Társoldalunk:

Ronaldinho bátyja az AC Milannal tárgyalt

2007.03.14. 13:44

Ronaldinho bátyja kedden az olasz AC Milan labdarúgócsapatának vezetőivel tárgyalt az FC Barcelona brazil sztárjának esetleges szerződtetéséről.

Roberto Assis, aki a játékos ügynöke is egyben, a találkozó után jelezte, csak informális megbeszélésen vett részt, amelyen meghallgatta az olasz klub ajánlatát. "A testvéremnek remek a kapcsolata a Barcelona vezetőivel, nincsenek ellentétek közöttük. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ha az AC Milan érdeklődik valaki iránt, mindenképpen érdemes meghallgatni az elképzeléseiket" - mondta Assis az olasz La Gazzetta dello Sport című lapnak. 

Forrás: EPA

Ronaldinho és családja


A szerződtetéssel kapcsolatban Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke gyorsan lehűtötte a kedélyeket: "Mi sosem tagadtuk, hogy szívesen látnánk Ronaldinhót a csapatunkban. Ugyanakkor nem felejtjük el, őt 2010-ig szerződés köti a Barcelonához és én nem látom jelét annak, hogy a megállapodásból bármelyik fél is ki akarna lépni."  

Ronaldinho számára vonzó lehet a milánói csapat, mert jelenleg hat honfitársa is - Kaká, Ronaldo, Serginho, Dida, Cafú és Ricardo Oliveira - a klub játékosa.

KAPCSOLÓDÓ CIKK