Vágólapra másolva!
A tavaszi szezonban várakozáson alul teljesítő MTK 1-0-s vereséget szenvedett Kaposváron a Borsodi Liga 22. fordulójának szombati játéknapján. Az Újpest a Mecsekalján parancsolt megálljt a tavasszal ezidáig gólt sem kapó Pécsnek, míg a sorozatos edzőváltások ellenére is bukdácsoló soproniak a Káposztás utcában vesztettek hatpontos meccset a REAC-cal szemben.

Borsodi Liga, 22. forduló:
PMFC-Pécs Plaza - Újpest FC 0-1 (0-0)
Pécs, 3000 néző, V: Arany
Pécs: Herbert - Finta, Dienes, Szabados, Szekeres - Szatmári (Wittrédi, 75.), Pavicevic, Varga Z. (Tóth Z., 75.), Kulcsár - Lukács (Lantos, 55.), Sztipánovics
Újpest: Balajcza - Vermes, Vaskó, Böjte, Tóth B. (Kiss Z., 57.) - Nagy O. (Kovács Z., a szünetben), Erős K., Sándor Gy., Korcsmár - Kisznyér (Kopunovics 66.), Tisza
gól: Vaskó (72.)
sárga lap: Lantos (60.), illetve Kisznyér (22.), Vaskó (52.)

6. perc: Varga Z. balról beívelt, Sztipánovics a 16-oson belül levette a labdát, 12 m-es lövésébe azonban belevetődtek a védők.

44. perc: Tisza 30 m-es szabadrúgásból a keresztlécet találta el.

72. perc: Tisza bal oldali szögletét Vaskó 6 m-ről a bal felső sarokba fejelte (0-1).

Mindkét csapat a védekezést helyezte előtérbe, ezért kevés helyzetet hozott az első félidő, amelynek végén Tisza szabadrúgása majdnem újpesti vezetést eredményezett.

Az aktívabb vendégek nem érdemtelenül jutottak vezetéshez a 72. percben, utána már hiába támadott friss cserejátékosaival a Pécs, nem tudott kiegyenlíteni.

(MTI)