Vágólapra másolva!
Magánéleti válságáról beszélt Roberto Carlos, a Real Madridtól nyáron távozó brazil világbajnok labdarúgó az As című spanyol lapban megjelent interjúban.

A 34 éves védő, aki 1996 óta tagja a fővárosi klub keretének, megosztotta az olvasókkal, hogy az elmúlt két évben komoly magánéleti problémái adódtak, s ezek súlya alatt megtört.

"Az ügynököm becsapott, a feleségemmel különváltunk, egyedül maradtam. Leginkább az fájt, hogy nem lehettem a gyermekeimmel, amikor akartam" - mondta. "A futballpálya volt számomra a mentsvár, játék közben mindenről megfeledkezhettem. Csakhogy a mérkőzéseknek egyszer végük szakadt, és akkor mindig nagyon egyedül éreztem magam."

A kiváló futballista jelezte, hogy a nehezén már túl van, nagy segítséget jelentett számára Roberta lánya Madridba érkezése. Az idény végi távozását illetően leszögezte, a döntés az övé volt. "Azért éppen idén válok meg a Real Madridtól, mert most érzem azt, hogy ennek eljött az ideje. Most még emelt fővel tudok elmenni" - idézte a védőt a lap.

A jövőjével kapcsolatban egyelőre annyit közölt, hogy vannak ajánlatai Törökországból, Katarból, az Emirségekből és Angliából.

(MTI)