Vágólapra másolva!
Kétségkívül előnyös helyzetből várhatja a Wolverhampton elleni visszavágót Gera Zoltán csapata, amely 3-2-re nyerte idegenben az első mérkőzést. Nem csoda, hogy a birminghami drukkerek biztosak továbbjutásban és már a döntőben látják csapatukat. Geráék csapatkapitánya azonban kijelentette, a West Bromwichnál egyelőre még csak a szerdai visszavágóra gondolnak, a játékosok megbeszélték, hogy az öltözőben szóba se kerülhet a Wembley-stadionban rendezendő finálé.

Mint ismert, a rájátszás két győztes csapatának különmeccse dönti majd el, ki szerepelhet jövőre a már feljutott Birmingham és Sunderland mellett Premier Leauge-ben. A mindent eldöntő találkozó rangjáról sokat elárul az, hogy a meccs helyszíne a világhírű Wembley-stadion, így nem meglepő, hogy sokakat foglalkoztat már most a döntő.

Nos, a jelek szerint ez alól jelen pillanatban kivételt jelent a WBA-öltözője, Geráék egyelőre csak arra koncentrálnak, hogy szerdán is legyőzzék ősi riválisukat...

A mérkőzés előtti utolsó edzésen Tony Mowbray a hangulat fokozása érdekében házi rangadót játsztatott játékosaival, és a szigetországbeli játékosok csaptak össze a világ többi részéről érkezett játékosokkal. Gera Zoltán az utóbbi csoportot képviselve győztesen hagyhatta el az edzőpályát:

"Természetesen a 'világválogatott" győzött, de csak nagyon szoros meccsen múltuk felül az "őslakosokat". A rendes játékidőben 6-6 lett az eredmény, de az volt az érzésünk, hogy mindenképpen döntetlent akart kicsikarni a menedzserünk, hogy gyakorolhassuk a végén a büntetőket is. Ebben mi voltunk a jobbak, és szerencsére én is berúgtam a magam tizenegyesét. Jó a hangulat, mindenki bízik a győzelemben. Szerdán este egészen biztosan telt ház lesz, és szurkolóink biztatása mellett mindenképpen szeretnénk győzni, bár nekünk elvileg egy döntetlen is elég lenne a párharc megnyeréséhez. A vasárnapi meccsen csereként léptem pályára, de reményeim szerint most a visszavágón a kezdők között kapok majd helyet."