Vágólapra másolva!
 

Ricardo Carvalho aláírta új, öt évre szóló szerződését a Chelsea FC-vel. Hét játékosra nem tart igényt a továbbiakban a Fulham FC északír menedzsere, Lawrie Sanchez - így távozik a csapattól Vincenzo Montella, a kanadai válogatott csatár Tomas Radzinski, a dán Claus Jensen, valamint Wayne Routledge és Jan Lastuvka. A klub nem hosszabbítja meg két veterán walesi játékosa, Mark Crossley és Mark Pembridge szerződését sem.

Miután engedély nélkül visszautazott hazájába Fred, az Olympique Lyon jelenleg sérült brazil középcsatára, a klub valószínűleg megválik a renitens labdarúgótól. A Juventus FC-nél felmerült, hogy visszacsábítják a klubhoz a 2005-ben elszerződött ghánai középályást, Stephen Appiah-t, aki az utóbbi két szezont a Fenerbahcéban töltötte.

A Girondins Bordeaux bejelentkezett az RCD Espanyolnál az UEFA-kupa döntőjében a héten gólt szerzett Albert Rieráért. A francia klub egyik legtöbbre taksált játékosát, a középpályás Rio Mavubát eközben európai sztárcsapatok sora csábítja, a Manchester United és az Arsenal FC mellett a Juventus FC és a Valencia CF is szóba került a válogatott játékossal kapcsolatban.

A horvát középhátvéd, Igor Tudor kérői között szerepel a Christoph Meztelder utódát kereső Borussia Dortmund, valamint a VfL Wolfsburg is. A Stade Rennes utánpótlás-válogatott csatárát, Jimmy Briandot az AS St.-Etienne és az RC Lens mellett az Arsenal FC is csábítja.

Hazatért a Wolwerhampton Wanderers skót válogatott hátvédje, Jackie McNamara. A 33 éves futballista az Aberdeen FC-ben folytatja pályafutását. A Serie A-ból kieső FC Messina elefántcsontparti jobbhátvédje, Marco André Zoro Kpolo négyéves szerződést írt alá a Benficával. Az AEK Athén a görög bajnokság idei meglepetéscsapata, a Panioniosz hátvédjével, a malawi születésű, de kanadai állampolgár Tamandani Nsaliwával erősített.