Vágólapra másolva!
A Neue Ruhr Zeitung információja szerint nyáron Slavko Petrovic veszi át a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatának irányítását. A vezetők egyelőre se cáfolni, se megerősíteni nem kívánták az információt.

Idén két szakember is irányította a ZTE FC csapatának munkáját. Simon Antallal kezdte a bajnokságot, majd április 12-én a szakembert Nagy Tamás váltotta a kispadon. Ha hinni lehet a német Neue Ruhr Zeitungnak, akkor nyáron mégis új tréner érkezik Egerszegre.

A 49 éves szerb származású Slavko Petrovic játékosként a Crvena zvezdát (1972-80), a Fortuna Düsseldorfot, a Rot-Weiss Essent és a Wormatia Worms együttesőét erősítette, majd edzőként Darmstadtban (1998-99), az FC Carl Zeiss Jenánál (1999-2001), a Fortuna Düsseldorfnál (2002-03) és 2005-ben a Waldhof Mannheimnél dolgozott.

A Zalai Hírlap érdeklődésére a ZTE vezetése nem cáfolta és nem is erősítette meg az információt. Nagy Ferenc elnök annyit mondott, amennyiben változás lesz a csapat háza táján, azt csak a bajnoki szezon befejezését követően közlik.