Vágólapra másolva!
Nem sikerült a bravúr, a magyar labdarúgó-válogatott szombat este sima, 2-0-s vereséget szenvedett Kréta szigetén az Európa-bajnok Görögországtól. Azóta többen, több fórumon is értékelték a történteket, az [origo] kérésére a nemrég Genkbe szerződött középpályás, Tóth Balázs, valamint a csapat korelnöke, Végh Zoltán mondta el véleményét.

Az Eb-selejtezőcsoportok állása

Nem lehettek vérmes reményei Várhidi Péter csapatának az Iráklióban rendezett Görögország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőn, azonban a szurkoló természetesen minden meccsen reménykedik, hogy majd talán most...

Nézze meg Tóth Balázs és Végh Zoltán értékelését!

Az esély meg is adatott, azonban Gera Zoltán 0-0-s állásnál ziccert hibázott, amely a magyar válogatott rutinos kapusa, Végh Zoltán szerint a mérkőzés fordulópontja volt.

Tóth Balázs szerint több volt a meccsben, és ha koncentráltabb a csapat, akkor jobb eredményt érhetett volna el, azonban a védekezési hibák végül megbosszulták magukat.

Vereségével a Várhidi-csapat végérvényesen leszakadni látszik a csoport első felétől, így nagy valószínűséggel már csak a Máltával és Moldovával szembeni előny megtartása lehet számszerűsíthető feladat.

A vasárnap hazaérkezett együttes hétfőn nyilvános edzést tart, a csapat összecsiszolása pedig a szerdai, Norvégia elleni oslói összecsapáson folytatódhat. Az északi túra nem csak a jövő, hanem a múlt szempontjából is fontos, hiszen a norvégok a múlt év szeptemberében a magyar futball történetének egyik legsötétebb fejezetét írták Újpesten.