Vágólapra másolva!
Múlt héten az Eb-selejtezőktől volt hangos a futballvilág, így a legszebb találatokat is a kontinensbajnoksági kvalifikációért zajló meccsek közül válogatottuk ki - egy kivétellel, az új Wembley-stadionban Anglia barátságos találkozón látta vendégül Brazíliát. A magyar válogatott Görögországban vendégszerepelt, és védelmünk oly' gyenge volt, hogy Szeitaridisz hosszú szólója is felfért gólszépségversenyünk toplistájára. Hogy a védő lövése felveszi-e a versenyt a többi álomgóllal, arról ezúttal is olvasóink döntenek szavazataikkal.

Mindenekelőtt kezdjük az eredményhirdetéssel, múlt héten Nicolas Andres Cordova 30 méteres gólja választatott a legszebbnek, alább pedig az e heti kínálatban gyönyörködhetnek!

Helder Postiga nem viccelt a belgák ellen, 1-1-es állásnál pazarul átvette a labdát, majd 20-ról bevarrta. A találat három pontot ért Portugáliának, a Porto-középpályás öröme pedig dupla volt - nemrégiben apa lett, ezt a világ tudtára is hozta "brazilos" gólörömével.


152701outform.html400350


A németek a legutóbbi Eb-selejtezőn 13-at gurítottak San Marinónak, ezúttal "csak" hatot - a fél tucat gól legszebbikét Mario Gomez szerezte, aki egy bal oldali lapos beadást pazar mozdulattal juttatott kapuba (a videón 0:30-nál látható a találat).

152702outform.html400350


A bosnyákok a törököket lepték meg a magyarok Eb-kvalifikációs csoportjában, a második hazai gólt Edin Dzeko szerezte. Nem volt csúnya, a bal felsőt egész szépen kipókhálózta.


152703outform.html400350


Jorgosz Szeitaridisz
bizony megtréfálta a magyarokat, Hajnal Tamás lepattant róla, más pedig nem zavarta a görög bekket, hogy szép szóló után Végh bal alsójába vágja a labdát.

152704outform.html400350


A franciák ellen nem tudott meglepetést okozni Ukrajna, a vb-döntős gárda második gólját Nicolas Anelka szerezte - a Bolton-csatár mindkét lábával szépen emelgetett a 16-oson belül, majd pazar lett a befejezés is.

152705outform.html400350


Gólszépségversenyünk "fehér hollója" John Terry, az angolok középhátvédje nem tétmeccsen talált be, ám a brazilok elleni barátságosra azért igencsak odafigyelt a futballvilág. A rangadó döntetlen lett, pedig sokáig vezettek a britek, amihez a visszatérő David Beckham csodás tekerése szükségeltetett, Terrynek "csak" le kellett fejelnie az egész dél-amerikai védelmet.

152706outform.html400350

A kupaspecialista Sevilla csatára, az orosz Alekszandr Kerzsakov egymaga hármat vállalt az orosz-andorrai meccs négy góljából, a legszebb az első volt. Igen gyors volt a helyzetfelismerése, a vendég hátvéd hibája után azonnal a kapuba emelt.
152707outform.html400350
Nos, melyik volt a legszebb? Szavazzon ön is!