Vágólapra másolva!
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn egy góllal nyert Lettország ellen a Megyeri úti Szusza Ferenc-stadionban. Az együttes Feczesin első félidőben szerzett találata után a folytatásban is fölényben játszott, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Eredmény, labdarúgó U21-es Európa-bajnoki selejtező:
Magyarország - Lettország 1-0 (1-0)
Szusza-stadion, 1000 néző
v.: Kenan
Magyarország: Bogdán Á. - Kiss Z., Kovács G., Guzmics, Fodor - Szakály P. (Simonfalvi, 72.), Korcsmár, Nyári (Demjén, 76.), Laczkó - Hrepka (Szatmári, 46.), Feczesin
Lettország: Hermanis - Hscanovs, Smirnovs, Silagaillis, Gabovs - Fertovs (Gailus, 67.), Kozlovs, Zolotarjovs, Krjauklis - Lukjanovs, Blanks (Gaurovs, 64.)
gól: Feczesin (21.)
sárga lap: Kiss Z. (78.), Laczkó (80.)

11. perc: Laczkó bal oldali beadását a középen érkező Feczesin küldte egyből kapura, de Hermanis bravúrral ütötte mezőnybe a labdát.

21. perc: Megszerezte a vezetést a magyar együttes! A lett kirúgás után Szakály indításával Feczesin tört két védő között kapura, majd 20 méterről a bal sarokba lőtt (1-0).

35. perc: Korcsmár emelt középre Feczesinhez, de a magyar csatár fejesét védte a lett kapus.

57. perc: Feczesin indította Laczkót, aki egy csel után kevéssel lőtt a jobb felső sarok mellé.

61. perc: Nyári ívelt a bal oldalról Szatmárihoz, aki középre fejelte a labdát, Feczesin 8 méteres bombáját pedig Hermanis bravúrral tolta a felső lécre.

86. perc: Laczkó szép cselek után adott középre, a védők által röviden kifejelt labdát Simonfalvi 20 méterről kevéssel lőtte a kapu fölé.

Az első tizenöt percben hatalmas zápor zúdult a játéktérre, ami a magyar fiatalokat nem zavarta meg, és tíz perc elteltével magukhoz ragadták a kezdeményezést. A mezőnyfölény a félidő derekán góllá érett, így végül egygólos vezetéssel mehettek a szünetre a mieink.

Róth Antal együttese a második negyvenöt perc elején beszorította ellenfelét a kapuja elé, de a szenzációsan védő Hermanis kapuját nem tudták már bevenni, így az első játékrészben szerzett Feczesin gólnak köszönhetően végül győztesen vonulhattak le a magyar fiatalok a pályáról.