Vágólapra másolva!
A Fiorentina érdeklődik az FC Internazionale védője, Marco Andreolli iránt. A Livorno csatára, Cristiano Lucarelli a Parma FC-ben köthet ki. Olasz lapértesülések szerint a Juventus FC megszerezte a portugál Pacos Ferreira utánpótlás-válogatott balhátvédjét, Gabriel Antunest.

A Real Madridot ezúttal az Inter svéd csatárával, Zlatan Ibrahimoviccsal hozták kapcsolatba. A Newcastle United hétmillió fontot sem sajnálna a Sevilla FC csatáráért, Frédéric Kanoute-ért.

Az OGC Nice középpályása, Florent Balmont az Olympique Marseille-be tart. A Catania két focistát igazolt az alacsonyabb osztályokból: Fabio Visone a Sambenedetteséből, Vito Falconieri pedig a Brindisiből érkezett.

A Lazio chilei középpályása, Luis Jiménez bejelentette, hogy távozik a klubtól. A Middlesbrough kiszemeltjei között ott van a Manchester United támadója, Alan Smith, illetve az Everton FC csatára, James Beattie.

A Cagliari leigazolta az argentin Huracán csatárát, Joaquín Larriveyt. A Palermo középpályása, Eugenio Corini egyéves szerződést kötött a Torinóval.

www.global-soccer.eu