Vágólapra másolva!
A népligeti aluljáróban vasárnap délelőtt megtámadták és bántalmazták Jeremias Buzt, a Ferencváros argentin labdarúgóját.

"Mindannyiunk számára érthetetlen, ami történt, hiszen egy rendkívül profi gondolkodású játékost ismertünk meg Jeremias személyében, aki ráadásul remekül is teljesített, fontos gólokat szerzett" - mondta Tepszics Ignác, a futballcsapatot működtető ZRt. cégvezetője a klub hivatalos honlapján. "Nem lehetett panasz a játékára, nem véletlen, hogy külön őt éltető rigmus is született a lelátón a drukkerek részéről. A sajnálatos eset vasárnap délelőtt történt a népligeti aluljáróban, az incidens nyomai jelenleg is láthatóak a játékos felső testén."

Tepszics hozzátette, a futballista kérésére nem akarták nyilvánosságra hozni a történteket, de egyre több pletyka terjedt el és ennek akarta elejét venni az egyesület a nyilvánosság tájékoztatásával.

A fradidrukker.hu fórumán az egyik szurkoló magára vállalta a támadást, ám szerinte csupán egy "minimális lecsúszott ütést" mért a légiósra, ami nem okozhatott maradandó sérülést. Scheffer Bence hozzátette, az eset után elnézést kért Buztól, aki ezt el is fogadta.

A hivatalos ferencvárosi honlap szerint nem ez volt az első incidens azóta, hogy a csapat a Nyíregyháza mögött második helyen végzett az NB II Keleti csoportjában és nem jutott fel az élvonalba: kedden, a gárda évzáró bankettjére több drukker is berontott és kérdőre vonta a játékosokat. Ez a vita nem fajult tettlegességig.