Vágólapra másolva!
Mivel csapata, a Kaiserslautern nem jutott fel a német labdarúgó-bajnokság élvonalába, Hajnal Tamás elfogadta a Karlsruhe ajánlatát. A magyar válogatott középpályás az [origo]-nak adott videóinterjújában elmondta, először új csapatában szeretne bizonyítani, de nem titkolta, nagy vágya, hogy egyszer kipróbálja magát Spanyolországban is.

"Összességében elégedett lehetek az idei szezonnal, mert bár a tavaszt elrontottuk, csak 22 pontot szereztünk, így nem jutottunk fel a legjobbak közé, de úgy érzem, elég jól sikerült élni a Kaiserslautern általi lehetőséggel. Köszönettel tartozom a klubnak" - nyilatkozta Hajnal Tamás.

A középpályás beszélt az új csapatába való szerződésről is. "Márciusban kezdődött el a kapcsolatfelvétel a Karlsruhéval, a csapat vezetői kezdettől fogva engem akartak. Attól tettük függővé a tárgyalásokat, hogy feljutunk vagy sem. Pozitív esetben szerettem volna maradni. Amikor kiderült, hogy nem siker kivívni a feljutást, akkor kezdődött a komolyabb tárgyalás."

Az újonc csapatnál az alapcél a bennmaradás kivívása lesz. "Hat új játékos érkezik összesen, csak egy távozik, azaz összeszokott társaság marad Karlsruhéban. Cél a biztos bennmaradás, de azért szeretnénk pár lépcsőfokkal feljebb lépni."

Hajnal - hasonlóan a légiósok többségéhez - Ibériába vágyik"Álmom Spanyolország, de előbb a Karlsruhéban kell bebizonyítanom, mire vagyok képes."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SfsMk6Stl5NJpq1P


Csütörtökön a Plymouthban szereplő Buzsáky Ákos értékelését hallgathatják meg.