Vágólapra másolva!
 

A Birmingham City megszerezte a Celta Vigo holland szélsőjét, Daniel de Riddert. A Chelsea FC kameruni focistája, Geremi a Newcastle Unitedbe igazolt.

A Blackburn Rovers szerződtette a nemrég befejeződött U21-es Európa-bajnokság gólkirályát, a holland Maceo Rigterst a NAC Bredától. A Lille OSC védője, Mathieu Chalmé a Girondins Bordeaux-ba szerződött. A Bordeaux középpályását, Rio Mavubát a Villarreal CF csábítja.

A Hansa Rostock a Costa Rica-i védőt, Carlos Badillát teszteli. Az AS Roma román védője, Cristian Chivu a Real Madridban köthet ki. Az FC Barcelona argentin csatára, Maxi López a portugál Sporting CP-be tart.

A Portsmouth FC bejelentkezett a Sevilla FC mali csatáráért, Frédéric Kanoutéért. Az Athletic Bilbao a Sevilla FC védőjét, Aitor Ociót szeretné leigazolni.

A Bolton Wanderers a Real Sociedad középpályását, Mikel Alonsót teszteli. Az Atlético Madrid elöljárói megerősítették, hogy Fernando Torres a Liverpoolhoz igazol. Timo Hildebrand német kapus Stuttgartból a Valenciához igazol.