Vágólapra másolva!
Becsmérlő hangnemben írt az angol sajtó David Beckham új labdarúgóklubjáról, a Los Angeles Galaxyról a mexikói Tigres ellen 3-0-ra elvesztett barátságos meccse láttán.

A Sun című bulvárlap egyszerűen csak "vasárnapi kocsmacsapatnak" és "romhalmaznak" titulálta a kaliforniaiakat, azon lamentálva, hogy miként fogja a 32 éves középpályás kimozdítani társait a nulla szintről.

A tekintélyes Times sem kímélte a Galaxyt: "a bokáját fájlaló Beckham a kispadon udvariasan érdeklődött a pályán lévők felől, pedig egyetlen kérdés is elég lett volna, mégpedig hogy 'hogy a fenébe gondoljátok, hogy fellendíthetem ezt a csapatot?'"

Az ominózus találkozón amúgy mindössze kétezer néző volt jelen, ami állítólag hideg zuhanyként érte a Real Madridtól érkezett klasszist.

A Daily Telegraph szerint "ha még Alexi Lalas klubelnök is siralmasnak és elfogadhatatlannak tartja együttese produkcióját, akkor David lassan elkezdhet aggódni."

A Daily Mail úgy összegez: "Beckham egy Beverly Hills-i sztár a nyomornegyedben, és egy felhőkarcolónyi pénz sem feledtetheti el vele, hogy nemcsak néhány szinttel került lejjebb, hanem 20 emeletet zuhant egészen a pincéig. Előfordulhat, hogy a Beckham Amerikába megy című kasszasiker hamarosan a hollywoodi videotékák 'bukott' címkéjű polcán végzi."

Az öt évre 250 millió dollárért Kaliforniába szerződött kiválóság várhatóan szombaton mutatkozik be új alakulatában, amikor a Galaxy az angol FA-kupa-győztes Chelsea ellen lép pályára.