Vágólapra másolva!
A veterán olasz csatár, Christian Vieri a Fiorentinába tart. Az AS Nancy védője, Pape Diakhaté a Dinamo Kijevbe szerződött. Az RCD Espanyol uruguayi csatára, Walter Pandiani a CA Osasunában kötött ki.

A Manchester City elutasította a török Besiktas ajánlatát Darius Vassellért. A CS Sedan csatára, Nicolas Maurice-Belay iránt az FC Sochaux érdeklődik.

Az AS Monaco bejelentkezett a Feyenoord szélsőjéért, Romeo Castelenért. Az Olympique Marseille csatára, Habib Bamogo kölcsönbe az OGC Nice-be került.

A Marca értesülései szerint a Real Madrid érdeklődik az FC Barcelona középpályása, Andrés Iniesta iránt, míg a Barca a Valencia CF balhátvédjével, Asier del Hornóval erősítene.

A Real Zaragoza fiatal középpályása, Lafita kölcsönbe az RC Deportivóba került. A Borussia Dortmund dél-afrikai középpályását, Steven Pienaart az Everton FC vinné.

A Bolton Wanderers kiszemeltje az FC Nantes svéd szélsője, Christian Wilhelmsson. A Reggina leigazolta a holland NEC Nijmegen paraguayi támadóját, Edgar Barretót.

A Fiorentina 5,5 millió euróért megszerezte a Chievo Verona középpályását, Franco Semiolit. Az Olympique Lyon védekező középpályása, Alou Diarra 7,75 millió euróért a Girondins Bordeaux-ba szerződött. A Sheffield United francia védője, David Sommeil a Valenciennes FC-hez írt alá.