Vágólapra másolva!
A Cardiff City megegyezett a Liverpool egykori támadójával, Robbie Fowlerrel. A Charlton Athletic jobbhátvédje, Luke Young a Middlesbrough FC-be tart, Dennis Rommedahlt pedig az Ajax Amsterdamnak adta el a Charlton.

Az Olympique Lyon a Paris Saint-Germain középpályásával, Jérome Rothennel erősítene. A Girondins Bordeaux védője, Franck Jurietti 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A fiatal mexikói támadó, Carlos Vela kölcsönbe a CA Osasunába került az Arsenal FC-től. Az AS Monaco kiszemeltje az ukrán Metallurh Donyeck tunéziai játékosa, Anisz Busszaidi. Az AC Le Havre kapusát, Steve Mandandát a Parma FC vinné.

A Juventus FC középpályása, Alessio Tacchinardi felbontotta szerződését, és így szabadon igazolhatóvá vált. Az RCD Mallorca támadója, Diego Tristán az olasz Livornóba szerződött. Ivan Helguera a Real Madridtól a Valenciához igazolt.

A West Ham United a Newcastle United középpályását, Kieron Dyert csábítja. A Paris Saint-Germain elefántcsontparti támadóját, Bonaventure Kalout az RC Lens szeretné megszerezni. A Lille OSC tízmillió euróért eladta nigériai csatárát, Peter Odemwingie-t a Lokomotiv Moszkvának.