Vágólapra másolva!
Tököli Attila távozása után lázas csatárkeresésbe fogott a Ferencváros futballcsapata, amely egy évre kölcsönkapta a Budapest Honvéd kameruni légiósát, Eduard Ndjodót. Ndjodo, a próbajátékon lévő mexikói Jaime Vanegas Menesesszel együtt már szerdán bemutatkozott a szurkolónak, amikor a Ferencváros a Péccsel vívott edzőmérkőzést, és bár a kameruni gólt fejelt, a baranyiak végül 3-2-re nyertek az Üllői úton.

A 21 éves Ndjodo odahaza a Les Astres Douala csapatában kezdte pályafutását, a magyar NB I-ben pedig a Tatabányában mutatkozott be, ahol kezdetben még a védősorban kapott helyet, és csak később lett kinevezve csatárnak.

A 2006-2007-es idény őszi felében négy gólt lőtt Tatabányán, majd a téli szünetben Supka Attila kérésére érkezett Kispestre, ahol a tavaszi bajnokikon kétszer volt eredményes, és tagja volt a kupagyőztes gárdának.

A 186 cm magas csatár egy évre kölcsönbe került a zöld-fehérekhez, akik Tököli Attila távozása után szeretnék megerősíteni a támadósort. Szóba került még a korábban az Üllői úton már megfordult Horváth Péter leigazolása, de konkrétum még nincs az ügyben, pedig az idő sürgeti a Fradit, mert szerda éjjel lezárul az átigazolási időszak.

Az ftc.hu szerint négy fiatal játékost NB II-es klubokhoz passzolt le az FTC, Horváth Dávid, Ferencz Dániel és Szalai Tamás is Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását, míg Csepregi Richárd Soroksárra került.

Ami a Honvédot illeti, a kispestiek a hírek szerint közel állnak a szurkolók egykori nagy kedvence, Tóth Mihály leigazolásához, aki felbontotta szerződését a norvég Fredrikstad csapatával, és szóban már megegyezett a piros-feketék vezetőivel.