Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs egy góllal járult hozzá, hogy a német élvonalban szereplő Hannover 96 labdarúgócsapata 3-0-ra legyőzte a Real Madridot.

A Schuster-éra második mérkőzését a Casillas - Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Torres - De la Red, Diarra, Balboa - Raúl, Bueno - Higuaín csapattal kezdte a Real Madrid, és a királyi gárda fölényében teltek az első percek. Higuaín már a meccs elején elrontott két helyzetet, aztán a folytatásban a kapus eszén már túljárt, de az üres kapuba nem tudott betalálni.

Bueno is ziccert rontott, és ahogy az lenni szokott, a sok kihagyott lehetőség megbosszúlta magát, Huszti Szabolcs a 29. percben Sergio Ramos helyezkedési hibáját kihasználva beköszönt Casillasnak, a magyar légiósnak még az is belefért, hogy kicsit rosszul vette át a labdát, mert a madridi védelem nem érte utol.


A második félidőben Huszti duplázhatott volna, de az a helyzet kimaradt, a Hannover kihasználta, hogy jóval előrébb tart a felkészülésben, és fanatikus közönségétől hajtva szinte átrohant a spanyol gárdán, több ízben is Casillas mentette meg a blancókat.

Forrás: MTI

Raúl csak szenvedett, Huszti villogott

Aztán a nyári szerzemény, a Portótól igazolt Pepe szerencsétlen megmozdulása után - rárúgta a labdát Thorvaldsson lábára, ami onnan a kapuba pattant - kettőre növelte előnyét a Hannover, majd a hajrában Lauth Cannavaro mellől bólintott a kapuba, kialakítva a 3-0-s végeredményt.

felkészülési mérkőzés:
Hannover (német) - Real Madrid (spanyol) 3-0 (1-0)
gól:
Huszti (29.), Thorvaldsson (63.), Lauth (83.)

Nem a Real volt az egyetlen sztárcsapat, amely vereséget szenvedett, a Bayern München - amelyből hiányzott Toni, Klose, Zé Roberto, Ribéry és Hamit Altintop is - például 3-1-re kikapott Kölnben. Ami a magyar érdekeltségű csapatokat illeti: Hajnal Tamás gárdája, a Karlsruhe a másodosztályú Freiburgtól kapott egy hármast, Bodor Boldizsár 75 percet töltött a pályán a Helmond Sporttól 3-1-re zakózó Roda színeiben, Babos Gábor végigvédte a NEC Nijmegen 2-2-re végződő találkozóját a Top Oss ellen, Gera Zoltán szintén a lefújásig a pályán volt a Bristol Roverszel remiző (3-3) West Bromwichban, míg Juhász Roland nem jutott szóhoz a Crystal Palace ellen 1-1-et elérő Anderlechtben.