Vágólapra másolva!
Csöndesen és szomorúan érkeztek haza Svédországból szerda éjjel a Debrecen labdarúgói. Csalódottságuk érthető, hiszen nem tudták kiharcolni a továbbjutást az Elfsborg elleni visszavágón, ráadásul úgy érzik, nem csupán rajtuk múlott, hogy máris búcsúzniuk kell a Bajnokok Ligájától.

Forrás: [origo] Nézze meg a Loki meg nem adott gólját!

"Amiért kimentünk, azt majdhogynem sikerült megvalósítani. Megrúgtuk a gólunkat, érthetetlen számunkra, hogy miért nem adták meg" - mondta a leszállás után a reptéren Dzsudzsák Balázs. "Nyilván itthon rontottuk el, de azért elvártunk volna egy korrekt játékvezetést."

A középpályás szerint a meg nem ítélt gól előtt a hálóba fejelő Kouemaha nem volt szabálytalan, a svéd kapusnak belesütött a szemébe nap, ezért vétette el a labdát, majd került a földre. "Az év potyagólja lett volna minden tévécsatornán" - tette hozzá Dzsudzsák. "Mi mindent megtettünk, de sajnos ezúttal voltak külső körülmények is."


Herczeg András pályaedző szintén úgy érzi, szabályos góltól fosztották meg csapatát, és felemlegett még egy tizenegyesgyanús szituációt is. "Sajnáljuk, hogy így alakult, a két találkozó alapján azt gondolom, a szerencsésebb csapat jutott tovább."