Vágólapra másolva!
A labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Kaposvár a Megyeri úton verte 2-0-ra az Újpestet.

NB I., 4. forduló:
Újpest FC - Gabona Trans-Kaposvár 0-2 (0-0)
Szusza Ferenc-stadion, 2800 néző
v.: Szilasi Sz. (Nagy I. A., Ring Gy.)
Újpest: Balajcza - Vermes, Böjte, Pető T. (Regedei, 17., Nagy O., 64.), Sadjo - Roiha (Kovács Z., 46.), Sándor Gy., Radulovic, Füzi Á. - Foxi, Rajczi.
Kaposvár: Milinte - Grúz, Petrók, Zahorecz, Pintér A. - Maróti, Pest K. (Graszl K., 82.), Vasiljevic, Szakály P. - Oláh, Alves (Graszl N., 88.).
gól: Oláh (56.), Vasiljevic (70.)
sárga lap: Kovács Z. (52.), Radulovic (63.), illetve Petrók (31.), Maróti (89.)

Rajczi a minap arról beszélt, hogy milyen jó érzés lesz Itália ellen focizni:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tQjCciVKH7a4vj2b


21. perc: Oláh csapta be egy csellel Regedeit, de 20 méteres lövését biztosan fogta Balajcza.

31. perc: Rajczi csapott le egy előrevágott labdára, majd a rátámadó Petrók szabálytalankodott vele a tizenhatoson belül, ezért tizenegyest ítélt a játékvezető. A büntetőt a sértett végezte el, de a hanyag mozdulattal meglőtt, a bal alsó felé tartó labdát Milinte szögletre ütötte.

39. perc: Rajczi törhetett kapura, de 17 méterről leadott lövése elzúgott a bal felső sarok fölött.

49. perc: Füzi bal oldali szabadrúgását Foxi 8 méterről fejelte a kapu mellé.

56. perc: váratlanul megszerezte a vezetést a Kaposvár; a kitámadó hazaiak ellen egy gyors kontra végén Oláh kapta meg a labdát a tizenhatoson belül, és 14 méterről a bal sarokba lőtt (0-1).

59. perc: Maróti bal oldali szabadrúgását Vasiljevic 7 méterről fejelte kevéssel a kapu mellé.

66. perc: Sadjo beadása után Foxi szerezte meg a labdát a tizenhatos vonalánál, de lövését védte a vendégek kapusa.

70. perc: formás támadás végén növelte előnyét a vendéggárda; a bal oldalon Pintér tört be a lesre játszó hazai védők mögé, majd beadását a hosszú oldalon Alves tette le mellel az érkező Vasiljevicnek, aki 14 méterről kilőtte a jobb alsót (0-2).

91. perc: Oláh ugratta ki Pintért, aki a jobb oldalon betört a büntetőterületre, de 13 méterről leadott lövését Balajcza bravúrral védte.

Az első negyvenöt percben sok érdemleges nem történt, mivel a vendégek biztonságos védekezését nem tudták feltörni a sok hibával játszó újpestiek, ennek ellenére megszerezhették volna a vezetést, de Rajczi büntetőből sem tudta bevenni Milinte kapuját.

Fordulás után nagy lendülettel kezdett az Újpest, de a gyorsan jött kaposvári gól teljesen megbénította a lila-fehéreket, akik ezt követően nem tudtak felpörögni, és végül Vasiljevic találatával eldőlt a mérkőzés, amelyen megérdemelt vendégsiker született.