Vágólapra másolva!
A Vasas hazai pályán kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re nyert a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának zárómérkőzésén.

NB I, 5. forduló:
Vasas - Paksi FC 3-2 (0-1)
Illovszky-stadion, 1000 néző
v.: Iványi
Vasas: Németh G. - Balog Zs. (Bükszegi, 61.), Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Somorjai (Tandari, 71.), Odrobéna (Rebryk, 46.), Németh N. - Lázok, B. Tóth
Paks: Kovács A. - Molnár Z., Salamon, Böde, Hanák - Heffler, Tamási, Horváth S., Báló (Buzás, 90.) - Márkus (Vári, 83.), Horváth F. (Kiss T., 75.).
gól: Németh N. (70.), Lázok (82.), Tandari (88.) illetve Heffler (40.), Horváth F. (65.)
kiállítva: Tóth A. (75.)
sárga lap: Tóth A. (50.), illetve Horváth S. (18.), Molnár Z. (52.), Böde (71.), Márkus (79.), Heffler (85.)

29. perc: Balog ívelt középre a jobb oldalról, de Somorjai 11 méteres fejese kevéssel a kapu mellé ment.

37. perc: Iványi játékvezető a kedvezőtlen időjárási viszonyok (heves eső, villámlás, dörgés) miatt félbeszakította a találkozó, majd mintegy 40 perc múlva folytatódott a mérkőzés.

40. perc: a vendégek jutottak szabadrúgáshoz a kaputól 22 méterre, és a letett labdát Heffler mesterien csavarta a bal felsőbe (0-1).

65. perc: szép paksi támadás végén Hanák bal oldali beadását Heffler a hosszú oldalról egyből a kapu elé emelte, a berobbanó Horváth Ferenc pedig a hálóba piszkálta a labdát (0-2).

70. perc: a hazaiak kapu elé lőtt szabadrúgását Bükszegi tette le Németh Norbertnek, aki egy csel után 18 méterről lőtt, és a Bödén megpattanó labda a jobb sarokban kötött ki (1-2).

74. perc: Báló indulhatott egyedül kapura, de Tóth András szabálytalankodott a vendégek játékosával, és mivel utolsó védőként tette, ezért a játékvezető kiállította a hazai csapatkapitányt.

82. perc: Lázok tartotta meg a labdát a tizenhatos előterében, majd lefordult védőjéről, és lövése a bal sarokba vágódott (2-2).

87. perc: Lázok 18 méteres szabadrúgása csattant a felső lécen.

88. perc: Németh Norbert kapta meg a labdát a kaputól 22 méterre, és kapura lövését Tandari a tizenegyes pontnál megcsúsztatta, ami így a tehetetlen Kovács mellett a hálóba hullott (3-2).

Az első félidő első említésre méltó momentumára a 37. percig kellett várni, ekkor a Budapestet elérő tomboló vihar miatt Iványi Zoltán játékvezetőnek félbe kellett szakítani a mérkőzést.

A csapatok bő fél óra után folytatták, Heffler pedig három perccel később egy nagyszerű szabadrúgásból megszerezte a vezetést a vendégeknek, majd Horváth Ferenc egy rá tökéletesen jellemző "begyötört" góllal duplázta meg az előnyt.

Néhány perccel később Németh szépíteni tudott. Tóth András kiállítása úgy tűnt, megpecsételte az angyalföldiek sorsát, ám Lázok egy remek egyéni akcióból egyenlített, majd Tandari lövésébe Böde rosszul tette bele a fejét, így mindhárom pontot a Vasas szerezte meg.