Vágólapra másolva!
Sok minden múlik majd a középpályássoron - jól tudja ezt Filkor Attila és Hajnal Tamás is, az Inter és a Karlsruhe légiósának mindent ki kell adna magából, hogy szerda este 20.50-kor esélye legyen a magyar válogatottnak az olaszok elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésen.

Az [origo] kamerája előtt Filkor Attila milánói mindennapjairól is mesélt: elmondta, egyes fórumokon az új Dejan Stankovicnak kiáltották ki, ám ő úgy érzi, még nagyon sokat kell tanulnia, hogy felvegye a versenyt az olasz bajnokcsapat világsztárjaival.

A válogatott behívónak persze örül, szívesen jött a világbajnok elleni találkozóra, elutazása előtt még az Inter edzője, Roberto Mancini is sok sikert kívánt neki.

Tekintse meg a Filkorral készített videointerjúnkat!


Hajnal Tamás a Karlsruhe - és saját - bundesligás álomkezdéséről is beszélt, s mint elmondta, igen hízelgő számára, hogy Lothar Matthäus a legendás Thomas Hässlerhez hasonlította a játékát.

Íme a technikás középpályásról forgatott videónk!


Hogy a másik oldalról is szó essék, az olaszok nagyon készülnek a franciák elleni vb-döntős "visszavágóra", ám most még természetesen a magyarok elleni meccsre koncentrálnak.

Erről beszéltek Fabio Cannavaro és társai a keddi olasz edzést követően!