Vágólapra másolva!
Gólszépségversenyünkben ezúttal a múlt heti Európa-bajnoki selejtezők találatai közül válogattunk ki öt szemrevalót. Összecsap a Premiershipben futballozó portugál Cristiano Ronaldo és az angol Michael Owen, ám versenyükbe igen jó eséllyel beleszólhat az ír Kevin Doyle, az orosz Andrij Arsavin vagy akár az izlandi Emil Hallfredsson is - nem könnyű eldönteni, hogy melyikőjük mozdulata érdemli majd ki "a hét gólja" címet. Természetesen ezúttal is önök döntenek szavazataikkal.

Kezdjük az eredményhirdetéssel, legutóbbi gólszépségversenyünket Diomansy Kamara ollózásos találata nyerte meg.

Cristiano Ronaldo ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, hiszen technikai tudását kihasználva parádés gólt szerzett Portugália Lengyelország ellen hazai összecsapásán. Quaresma a jobbszélen remek cselek után ballal adta középre a labdát, s a MU szélsője félfordulatból, könnyed mozdulattal emelt a bal alsóba. A hajrában a vendégek még betaláltak, így 2-2 lett a meccs vége.

Videónkon 6:45-nél tekinthető meg a gól!

Forrás: EPA

159601outform.html400350

Az angolok könnyedén legyőzték 3-0-ra Izraelt, s a legszebb hazai találatot a korábbi aranylabdás Michael Owen szerezte: a 16-os előterében felpörgette a labdát, majd fordulásból a kapu bal oldalába bombázott.

A második "angólt" 4:30-nál nézheti meg!

Forrás: EPA

159602outform.html400350

A Szlovákia-Írország (2-2) találkozón kétszer is vezetéshez jutottak a vendégek, a második ír gólt Kevin Doyle szerezte: egy igazítás után ballal irtózatosan eltalált lövésével "kipókhálózta" a jobb felsőt.

00:50-nél figyeljék a lendülő lábat!

Forrás: EPA

159603outform.html400350

Oroszország sokáig "csak" 1-0-ra vezetett Macedónia ellen, ám a hajrában szárnyra kapott a szbornaja, a 84. és a 88. percben is gólt szereztek a vendéglátók. A legszebb a második találat volt - Andrij Arsavin a balszélen ritkán látható szólót mutatott be, majd a befejezésre is odafigyelt, közelről közvetlenül a léc alá bombázott.

A szépségdíjasnak tűnő találatot 1:15-től élvezhetik!

Forrás: EPA

159604outform.html400350

Úgy tűnik, Izland nem csak a magyarokat tudja fociban megtréfálni, a hét végén Spanyolország is csak döntetlent ért el a jéghideg szigetországban. A hazai vezetést Emil Hallfredsson káprázatos csukafejessel szerezte meg - ha csak 85 perces lenne egy futballmeccs, akkor győztes gólt ünnepelhetett volna, a hispánok azonban a hajrában 1-1-re hozták a meccset.

1:06-nál érdemes bekapcsolódni az összefoglalóba!

Forrás: EPA

159605outform.html400350