Vágólapra másolva!
A hazai pályán játszó FC Tatabánya kétgólos hátrányból felállva egyenlített a Diósgyőr ellen, s ezzel megszerezte első pontját a labdarúgó Soproni Ligában. A Budapest Honvéd hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeg együttesét.

Soproni Liga, 9. forduló:
Budapest Honvéd - ZTE FC 2-1 (1-1)
Bozsik-stadion, 2000 néző, v.: Iványi
Honvéd: Tóth I. - Schindler, Benjamin, Smiljanic, Tóth B. - Berdó (Diego, 82.), Vincze G., Bárányos, Ivancsics - Hercegfalvi (Magasföldi, 90.), Abraham (Abass, 79.).
Zalaegerszeg: Babalj - Dudic, Kádár, Miljatovic, Vulin - Tóth Z. (Lukács, 79.), Molnár B., Davidov, Tóth N. (Diawara, 73.) - Meyé, Pekic (Koplárovics, 73.).
gól: Abraham (31.), Bárányos (47.), illetve Tóth Z. (32.)
kiállítva: Dudic (67.)
sárga lap: Vincze G. (80.), illetve Tóth Z. (15.), Molnár B (69.), Meyé (85.)

Jóval többet támadott a Honvéd az első félidőben, sorra dolgozta ki a gólhelyzeteket, de ezek közül csak egyet tudott értékesíteni, ráadásul a középkezdés után még "ünnepeltek" a hazai futballisták, amikor a vendégek egyenlítettek.

A fordulás után Bárányos Zsolt egy szép szólóval ismét a piros-feketéket juttatta vezetéshez. A zalaegerszegiek sorsát Ivan Dudic pecsételte meg, aki egy teljesen ártalmatlan helyzetben kiállíttatta magát. Supka Attila együttese ezt az előnyt már nem engedte ki a kezéből, és biztosan otthon tartotta a három pontot.

Meccs utáni értékelések: