Vágólapra másolva!
Az MTK hazai pályán könnyedén nyert a REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának zárómérkőzésén. A kék-fehérek ezzel átvették a vezetést a pontvadászatban.

Soproni Liga, 14. forduló:
MTK Budapest - REAC 3-0 (1-0)
Hidegkuti-stadion, 500 néző
v.: Bede
MTK Budapest: Végh (Szatmári, 78.) - Rodenbücher, Lambulic, Pintér, Pollák - Szabó Á. (Pál, 60.), Zsidai, Pátkai, Bori - Kulcsár, Urbán (Kanta J., 60.).
REAC: Szántai - Sallai, Cseri (Rása, 79.), Pusztai, Kapcsos - Polonkai, Erős K., Horváth G. (Dinka, 46.), Madar (Nagy T., 57.) - Nyerges, Torma.
gól: Pátkai (17.), Pál (61.), Bori (70.)
sárga lap: Zsidai (22.), illetve Madar (14.), Pusztai (83.)

Az első félidő MTK-fölényt hozott, igaz, a kék-fehérek vezető góljához kellett a vendégvédelem hatalmas hibája is, Cseri Borit találta el az oldalvonalnál felszabadítás gyanánt, aki a labdaszerzés után az érkező Pátkai elé gurított, a középpályás pedig ballal a jobb felsőbe helyezett 11 méterről.

A második 45 percben Garami József cseréi jöttek be jobban, hiszen Pál András beállását követően alíg tíz másodperccel gólt lőtt és ezzel el is döntötte a három pont sorsát. A 70. percben még Bori is beköszönt Szántainak, aki egy REAC-védő elcsúszását kihasználva kaparintotta meg a labdát, aztán a 16-osra érve kibillentett egy másik vendégjátékost, majd ballal kilőtte a jobb sarkot.

Forrás: MTI

Szabó Ádám faképnél hagyta Madart és Erőst

A szépítés kishíján összejött a rákospalotaiaknak, Rása parádés kapáslövése azonban a lécről a gólvonal elé pattant, így a Végh helyére érkező Szatmári megúszta kapott gól nélkül.