Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 15. fordulójában a Tatabánya 1-3-ról tudott nyerni a bajnokaspiráns Budapest Honvéd ellen, ezzel megszerezte első győzelmét az idei bajnokságban. Az idén jó teljesítményt nyújtó Kaposvár az utolsó percben kapott góllal veszített pontokat a REAC vendégeként, míg a Győr 5-1-es zakóval küldte haza a Diósgyőrt.

Soproni Liga, 15. forduló:
Győri ETO FC - DVTK-Borsodi 5-1 (2-1)
Győr, 2000 néző
v.: Sápi
Győr: Stevanovic - Bank, Stark, Kovács Z., Völgyi - Nikolov (Koltai, 57.), Jäkl (Brnovic, 75.), Józsi, Tokody - Bogdanovic (Varga R., 71.), Bajzát
DVTK: Szalma - Leo, Hegedűs, Katona (Vitelki, 57.), Elek - Douva (Farkas, 67.), Sipeki, Ebala, Lipusz (Szeiber, 30.) - Simon, Abass
gól: Józsi (2.), Bajzát (35., 70. - 11-esből), Bogdanovic (54.), Kovács Z. (90.), illetve Ebala (10.)
sárga lap: Kovács Z. (36.), Bogdanovic (40.), Völgyi (43.), illetve Leo (41.), Farkas (83.)

Gyorsan megszerezte a vezetést a hazai csapat, utána azonban rövid időn belül egyenlített a Diósgyőr. A gólváltást követően kissé ellaposodott a játék és csak az első félidő hajrájára élénkült meg. Megérdemelt győri vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A szünet után kidomborodott a hazai együttes tudásbeli fölénye, szép támadásokat vezetve szerezte góljait és fölényes győzelemmel zárta az őszi idényt. A szünet után a Diósgyőr nem tudta megismételni az első félidei teljesítményét.